Hella de Jonge opent VrouwenVisie Beurs – 30 mei Groningen

De tweede editie van de VrouwenVisie Beurs die op 30 mei 2018 in het Van der Valk Hotel in Groningen/Hoogkerk plaats vindt van 10.00-16.00 uur, wordt geopend door kunstenares en auteur, Hella de Jonge. Zij geeft met een korte lezing over haar nieuwste boek ‘Hartschade’ de aftrap voor een sprankelende beurs met (uiteraard) diverse beursstands, gevarieerde themacafés en een boekenmarkt met auteurs die hun boeken signeren en verkopen. De toegang voor bezoekers is gratis.

Als auteur van het boek Hartschade is Hella de Jonge voor de beurseditie van VrouwenVisie Magazine geïnterviewd. Met haar boek breekt ze een lans voor meer aandacht voor de verschillen in symptomen van een hartinfarct in het mannen- en het vrouwenlichaam. Daarin speelt haar eigen ervaring met de medische wereld een rol, maar ook verhaalt ze van de figuurlijke hartschade die het leven haar bracht.

Verder is Hella bij uitstek een ondernemende vrouw die o.a. samen met haar man Freek krachtig aandacht vraagt voor maatschappelijke onderwerpen, zoals in de provincie Groningen voor de aardbevingen en de gevolgen voor de inwoners.
Door het openen van de VrouwenVisie Beurs draagt zij bij aan een inspirerende dag voor ondernemende vrouwen (en een enkele man!) en hun (potentiële) klanten in Noord-Nederland.

Meer informatie is te vinden op de website van de organisatie: www.vrouwenvisie.com